Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Het Domein

Nederlands

Genesteld in het Cévennes gebergte in het hart van de kliffen les Gorges de la Cèze, strekt de naturisten camping la Genèse zich uit over 26 hectares in de ongerepte natuur aan een rivieroever, met 426 staanplaatsen

Een regio rijk aan geschiedenis

Gelegen in het hart van de Gard, ten zuiden van de Ardeche, verrukt deze groene omgeving de natuur- en geschiedenis liefhebbers. De Romeinen hebben de regio gedurende lange tijd bezet en de vele overblijfselen zijn hiervan getuige; deze bezienswaardigheden (Pont du Gard, Maison Carrée, Arènes de Nîmes, enz.) zijn zeer zeker een bezoek waard.

De alom aanwezige natuur!

U zult een ongerepte natuur van ongekende schoonheid ontdekken, een beschermde natuur, ver van alle zomerdrukte. Het luxe groen en de intimiteit van deze plek zorgen voor een ideale omgeving, aan de oever van een rivier, zodat u in harmonie met de natuur kunt ontspannen. Op deze uitzonderlijke plek is naturisme meer dan logisch!

Een naturisten camping zoals we die graag zien...

Bij la Genèse houden we van traditioneel kamperen. Waardoor men makkelijk contact met de buurman maakt omdat we onze luchtbed pomp zijn vergeten. Het delen en uitwisselen van ervaringen is hier heel gewoon, maar wanneer u wat meer op uzelf wilt zijn, bieden de hogere delen van de camping niet alleen rust maar ook een adembenemend uitzicht over de rivier La Cèze.

Aangepaste voorzieningen

Bij La Genèse komen zowel groot als klein niets tekort. Ons naturisten vakantiedorp biedt u een restaurant, een camping winkel, een bar, een internet ruimte, een bibliotheek, een tennisveld, een volleybalveld, een jeu de boules baan, een zwembad, een leuk peuter bad voor de kleintjes, een sportveld, een speeltuin, een Kids club, boogschieten en een podium voor de avondevenementen.
Wat betreft de accommodaties is er een grote keuze. Er is een comfortabele oplossing voor alle beurzen: Standaard standplaatsen, met elektra, tenten, stacaravans en chalets.
Sommige van onze faciliteiten en 3 van onze toiletgebouwen zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Onze huuraccommodaties zijn dat echter niet.

Het respecteren van de naturistenwaarden

Bij de naturisten camping La Genèse letten we erop dat de naturistenwaarden gerespecteerd worden. Zelfs de tieners moeten zich aan het regelement houden, wat inhoudt dat men overdag, zolang het weer dit toelaat, naakt moet zijn. De naturisten camping La Genèse is erkend door de Franse Naturistenfederatie.

Bij la Genèse stopt de tijd… Het is idyllisch, kom dus genieten en uitrusten in de natuur en profiteer van echte naturistenvakanties met uw hele gezin!