Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Het restaurant & Barlaba

Nederlands

Geopend van april tot eind september, kunt u elke dag ‘s middags en s’ avonds in ons restaurant van een heerlijke maaltijd genieten; om u ter plaatse op te eten of om mee naar uw standplaats te nemen.

Onze kok Michèle zal uw smaakpapillen strelen met zijn liefdevol bereide gerechten. Dankzij zijn inventieve keuken kunt u gerechten uit het zuiden en van elders proeven. Maar ook pizza’s… “mama mia”, wat een heerlijkheid!
En uiteraard zijn de allerkleinsten ook welkom. We hebben echt overal aan gedacht: Kinderstoelen, stoelverhogers, slabbetjes, een magnetron om hun maaltijd te verwarmen… en alle aandacht van het personeel!

Thema maaltijden!

De mosselen met friet, of enorme paella avonden zijn altijd een groot succes. U zult genieten van een gezellige sfeer en vriendelijkheid zonder terughoudendheid!
En als u een ongebruikelijke wens heeft, een bijzonder evenement om te vieren, of een verjaardag, dan staan Christian en Michèle graag voor u klaar. Maar denk eraan, in juli en augustus raden wij u aan uw maaltijd van te voren te reserveren… Wat zullen we smullen van Michèle’s gerechten…

Barlabat voor een gezellige avond!

Barlaba is tijdens de maanden juni, juli en augustus geopend; het is de plaats waar iedereen aan het einde van dag samen komt voor een gezellig moment, een schaterlach en een moment van ontspanning. Na bijna de hele dag in de zon te hebben vertoefd, kunt u genieten van een lekker ijsje of een koel biertje; heerlijk ontspannen in een makkelijke stoel op het terras.
En als de nacht valt, zit u vooraan bij het podium om van de verschillende shows te genieten: Rock concerten, cabaret shows en Franse variëteiten.

En voor degenen die liever gaan dansen is er de openlucht dansvloer; speciaal voor u!