Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Winkels & Faciliteiten

Nederlands

Het naturisten domein La Genèse, is ook het houden van naturisten vakanties zonder de auto te hoeven gebruiken en zonder het vakantiedorp te hoeven verlaten.

Een goed gevulde camping winkel...

Het is ’s ochtends een waar genoegen om door Sophie met een glimlach ontvangen te worden. U zult genieten van de heerlijke geur van verse croissants en het brood dat Patrice net gebakken heeft. En verder biedt de camping winkel verse producten en groenten, het is overigens ook een kruidenierswinkel, een drogisterij en een bazaar; heel praktisch om een bal te kopen, een schepnet of een tube zonnebrandcrème.
Bovendien kunt u er terecht voor een zomerjurkje of een pareo, de een nog kleuriger dan de ander, maar ook nationale en internationale kranten en tijdschriften.

En vergeet in het weekend niet een heerlijke gegrilde kip te bestellen!

De Cyber Space internet ruimte om contact te blijven houden!
Dankzij de Cyber Space kunt u, tegen betaling, contact houden met uw meest verre relaties. En voor hen die met hun eigen computer willen komen, biedt de Wi-Fi verbinding die in de wijken Prairie, Talweg, Podium en Terrasse beschikbaar is, een beveiligde toegang tot het internet rechtstreeks vanuit uw accommodatie.

De Wasserette

Zelfs op een naturisten Centrum moeten er nog kleren gewassen worden. Er staan dan ook, in een vlak achter de receptie gelegen ruimte, drie wasmachines en een droogtrommel tot uw beschikking. U kunt ter plaatse via een verkoopautomaat een ecologisch verantwoord wasmiddel en wasverzachter kopen.

Beveiliging voor de rust van een ieder

De naturisten camping La Genèse biedt een beveiligingsdienst die tijdens de maanden juli en augustus 7 dagen per week tussen 18 uur en 5 uur ‘s ochtends over de veiligheid van de gasten waakt.