Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Animations et soirées

Nederlands

Of u nu groot of klein bent, u zult geen tijd hebben om u te vervelen bij La Genèse, er is altijd wat te doen!

Midgetgolf

Iedereen kan met de familie en vrienden zijn handigheid op de midgetgolfbaan testen. En omdat de baan naast die van het jeu-de-boulen ligt, zult u best wel eens afgeleid kunnen worden door de levendige partijen die de buren spelen!

Biljart, Games room

Er staat een biljarttafel tot uw beschikking in de animatiezaal nabij de Barlaba.
De zaal met speelautomaten, die uitsluitend in juli en augustus geopend is, ligt achter de bar. Gaat u een weddenschap aan voor een partijtje flipperen?

Bibliotheek

Onze bibliotheek is daadwerkelijk origineel omdat deze ontstaan is door en voor onze gasten. U heeft gratis toegang en u vindt er zeker iets interessants te lezen.

Home cinema en TV

Er staan een televisie en een DVD speler in de zaal vlakbij Barlaba. De zaal is geopend in juni, juli en augustus. En buiten deze periode kunt u televisie kijken in het restaurant.

Gezelschapsspellen

Scrabble, een koffer met spelletjes, Trivial Pursuit… de spelletjes zijn op aanvraag met uw Pass verkrijgbaar bij het animatie chalet (tijdens de openingsuren).

Bioscoop

Een of twee keer per week worden er recente films getoond. Afhankelijk van het seizoen, kunnen de filmliefhebbers hun opklapstoeltjes op het volleybalveld neerzetten om een buitenvoorstelling op een gigantisch scherm te bekijken of anders in de animatiezaal voor een wat intiemere sfeer.

Gezellige avonden in Barlaba

In de zomermaanden, juli en augustus, worden er in de Barlaba avond evenementen georganiseerd (Musikobar, Wii avonden, dansavonden met verschillende bands, cabaret avonden, magische shows en concerten) en nog veel meer leuke verrassingen.