Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Het Welzijn op La Genèse

Nederlands

Vakantie houden is ook tijd nemen voor uzelf, tijd om uit te rusten. Op het naturisten domein La Genèse kunt u de tijd nemen om van de voordelen van een ontspannende massage en schoonheidsbehandeling te genieten.

Esthetiek en kapper

In juli en augustus kunt u twee keer per week bij Sandra terecht om u te laten epileren, voor een verzorgende gezichtsbehandeling of om uw haar te laten knippen. Tijdens de maanden april, mei, juni en september moet u eerst even een afspraak maken.

De schoonheid van handen en voeten

Elke vrijdag in juli en augustus, verzorgt Josy (op afspraak) het plaatsen van namaak nagels, zij heeft een grote keuze aan leuke motieven voor op uw nagels, maar u kunt ook bij haar terecht voor een manicure of een pedicure… er is voor ieder wat wils.

Sauna

Bezwijk voor de verleiding van een ontspannende pauze in de sauna. De sauna ligt naast het zwembad en u heeft van 7 tot 10 uur en van 16 tot 20 uur vrije toegang. Maak een zintuigelijke reis met op de achtergrond de geuren van pijnbomen en eucalyptus.

Massages

André biedt verschillende massage soorten en technieken die ontspanning, welzijn en schoonheid als doel hebben. Zij vallen onder de strikte naleving van de deontologische code van de Franse Federatie van Traditionele Ontspanning Massage, waar hij lid van is. De massages hebben geen therapeutische waarde en kunnen op geen enkele manier de conventionele fysiotherapie vervangen.

Kies de massage die het beste bij u past en begin alvast met ontspannen...
      • Ontspanningsmassage ook wel zintuiglijke massage genoemd
      • Diepte massage ook wel structurele massage genoemd
      • Koreaans ontspanningsmassage
      • Manuele lymfedrainage
      • Zittende ontspanningsmassage.