Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Het zwembad

Nederlands

Het zwembad ligt midden op het terrein van de camping en is een onontkoombare ontmoetingsplaats. Terwijl u heerlijk ontspant in de schaduw van de rieten parasols kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over het platteland van de Cevennense talweg.

Het grote bad

Elke dag geopend van 9 uur tot 21 uur, kunnen vakantiegangers zwemmen in het tot 28°C verwarmde water. En ’s morgens tussen 9 uur en 10 uur kunt u zelfs tijdens de zomer gewoon doorgaan met uw training door baantjes te trekken. Een gediplomeerde badmeester houdt toezicht op het zwembad en zorgt voor uw veiligheid in de juli en augustus maanden.

De opblaasbare glijbaan

De grote opblaasbare glijbaan is een leuke attractie van het zwembad en zorgt voor heftige sensaties! Tijdens het hoog seizoen wordt de glijbaan verschillende keren per week ’s middags opgezet. Dus groot en klein kunnen er om de beurten vanaf roetsjen en opgepast voor de grote plons…

Aqua gym lessen om in vorm te blijven

Thierry, uw sportieve coach, geeft ’s morgens van 10 uur tot 11 uur aqua gym lessen met muziek en een goed humeur.

Het spetterbadje voor de kleintjes

Het nieuwe spetterbadje met een kleine glijbaan zal de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar verrukken, ze kunnen veilig en onder toezicht van hun ouders met de watertoestellen spelen.