Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Jongeren op La Genèse

Nederlands

Op camping La Genèse zijn kinderen en tieners koning. Tot hun grote vreugde worden ze vermaakt door ons animatieteam die verschillende talen spreken.

Kids Club

De kinderen van 4 tot 12 jaar hebben onze mini-club “Les P’tits Malins – De kleine ondeugden” genoemd omdat ze er in alle vrijheid, onder het wakende oog van de animatoren, hun nieuwsgierigheid kunnen ontwikkelen en zich kunnen vermaken met allerlei grappige activiteiten of serieuzere zaken die speciaal voor hen ontwikkeld zijn. De Kids Club is tijdens de maanden juli en augustus ’s morgens en ’s middags geopend.

Een speeltuin voor het plezier van de allerkleintjes

Naast het zwembad ligt de speeltuin met een springkasteel, een trampoline, een glijbaan, een touwbrug, een klimmuur, een carrousel en een draaiplateau. Na de mini-club is dit een echte ontmoetingsplaats voor de kleintjes waar ze in alle veiligheid hun behendigheid kunnen oefenen.

Leerzame wandelingen

Zelfs tijdens de vakantie gaan we door met leren. Tijdens de zomer worden er meerdere keren leerzame wandelingen georganiseerd die de kinderen over een ontdekkingsparcours net buiten de camping zal leiden. Bedacht door het “Office National des Forêts” (Staatsbosbeheer) raken de kinderen geïnteresseerd in de flora en fauna van de Cevennes.

De bestorming van de Bastille…

Elk jaar op 14 juli zijn de oevers van de rivier La Cèze getuige van de “bestorming van de Bastille”, nagespeeld door de kinderen. Dit beroemde fort, gebouwd en geschilderd door de kids, wordt door met gras uitgedoste aanvallers, die per kano vanaf de rivier aankomen, bestormd. Het gevecht met meelzakken is heftig en eindigt in een gezellige puinhoop…

Een Teen Club voor 13 tot 17 jaar

De Teen Club zorgt ervoor dat jongeren van 13 tot 17 jaar elkaar kunnen ontmoeten en samen een programma naar keuze kunnen samenstellen onder leiding van een van onze animatoren die verschillende talen spreken. Alles kan; zwemmen in het zwembad of in de rivier, een theater workshop, serieuze discussies, spelletjes… en van tijd tot tijd vinden we het leuk om de rivier over te steken en de jongeren van de naturisten camping aan de overkant te ontmoeten, een uitstekende manier om nieuwe vrienden te maken.
Aarzel niet ons te vertellen wat jij graag zou doen en doe mee met onze activiteiten!

Een discotheek voor ontmoetingen

En na een leuke goed gevulde dag ontmoeten de tieners elkaar in de “disco” voor fun avonden, voor hen en ontworpen door hen. Dus als je de aspiraties hebt om DJ te worden is dit je kans!