Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Sportieve activiteiten

Nederlands

Men komt in de eerste plaats naar La Genèse om uit te rusten, maar van tijd tot tijd hebben we zin in actie, zin om te bewegen, om te sporten.

Gymnastiek

Profiteer van uw vakantie om te bewegen, werk aan uw lenigheid of aan het verfijnen van uw lichaam. Elke ochtend onder begeleiding van muziek maken Thierry en zijn animatieteam u goed wakker om de dag lekker fit te beginnen. En als de avond valt en u heeft nog wat energie over, dan kunt u gezellig meedoen met een Zumba les.

Bloot wandelen

Het platteland van de Cevenne biedt vele voordelen voor wandel liefhebbers in een natuurlijke omgeving. Jonathan, onze gepassioneerde animator, zal u door middel van zes verschillende routes de lokale flora en fauna laten ontdekken. U zult het kreupelhout doorkruisen, over bospaden tussen groene eiken lopen om la Baumes des Fades, la Dent du Serret en ook l’Hermitage Saint Ferréole te bereiken. De tochten zijn niet zo heel lang, maar 6 tot 10 km, ze lopen over verschillende hoogtes van zo’n 300 m en bieden prachtig panoramisch uitzichten.

Wedstrijden

De competitie liefhebbers kunnen deel nemen aan verschillende wedstrijden, zoals badminton, volleybal, waterpolo, tennis, basketbal, tafeltennis of jeu de boules. Maar opgepast voor het geduchte team van de bewoners! Op La Genèse vindt u altijd een partner of een team om mee te spelen.

Aqua gym

Elke maandag tot vrijdagochtend, kunt u het welzijn van deze lichte gymnastiek met muziek voelen die uw lichaam laat welvaren onder de professionele leiding van Thierry.

Boogschieten

Aan de uiteindes van de Talweg wijk, kunt u elke ochtend boogschieten, zelfs als u het nog nooit eerder heeft gedaan, vanaf de leeftijd van 8 jaar, en in de voetsporen van Robin Hood treden of in die van de meest ervaren schutters. De activiteit wordt begeleid door een verantwoordelijke begeleider voor het schieten in alle veiligheid. U hoeft niets mee te nemen; de bogen en pijlen worden u geleend.

Kanoën

De zes kano’s die aan de oever van de La Cèze liggen aangemeerd staan ter beschikking van de gasten van La Genèse. U kunt peddels, zwemvesten en een waterdichte container bij de receptie ophalen. Deze leuke activiteit kan door het hele gezin beoefend worden aangezien het water van de rivier redelijk kalm is.